Metodologia

Ambients

Són espais educatius pensats per a què l'aprenentatge es doni de manera manipulativa i pugui derivar en un aprenentatge significatiu. A primària hi trobam: Biblioteca, art, mas media,, espai matemàtic, espai exterior, investigació, construccions i fusteria. A infantil: Exterior, psicomotricitat, art, construccions, joc simbòlic i tocar i pensar.

Tallers
L'oferta de tallers és diària, on els nins es poden apuntar i corresponen a diverses àrees (música, anglès, religió, motriu, llenguatge ...).

La nostra metodologia.

La documentació forma part de la nostra pedagogia, que confia en els infants i en el seu potencial. Creim en una pedagogia que treballa perquè cada infant pugui ser lliure, per això les mestres els acompanyam, ens situam al seu costat i anam de la mà en aquesta aventura apassionant de descobrir el món, de voler-ho conèixer, d’interpretat-ho o de canviar-ho per contribuir activament a la seva autonomia personal.

D’aquesta manera volem mostrar-vos una manera de fer, una escola que parteix del convenciment que els infants són competents i els oferim el necessari perquè puguin desplegar les seves capacitats i convertir-les en destreses i habilitats.

Un dia a l'escola a la comunitat dels petits. (PDF)
Un dia a l'escola mitjans i grans. ESPAIS D’APRENENTATGE
Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques sobre la navegació en aquest lloc web, a l'empara del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies OK | + Info