Fundació trobada

Fundació trobada

CAMPANYA PER LA FUNDACIÓ TROBADA

ELS ALUMNES DEL GRUP DE DEBAT FAN UNA XERRADA ALS NINS I NINES DE 4t, 5è I 6è

 

Xavi Robles

Els passats dilluns i dimarts 11 i 12 de desembre es van fer unes xerrades sobre la fundació Trobada. La xerrada es va fer dues vegades, perquè el primer pic hi va haver renou i no es va poder entendre quasi res, el renou venia de la restauració de les Napolitanes. Dimarts 12 es va repetir la presentació i es va poder fer sense problemes. La presentació la varen fer els nins i nines de debat, que durant les dues setmanes anteriors ho varen estar preparant. La presentació es va fer a les 10:30 i va tenir una durada de 30 minuts, va ser vista pels nins i nines de 4t, 5è i 6è , es va fer al dipòsit de trens.

La fundació trobada es un alberg per persones sense sostre, que ofereix als usuaris menjar, productes d'higiene personal, llits, etc… Està localitzada a Manacor, passeig ferrocarril número 18.

Un dels seus principals objectius es acompanyar als usuaris en el seu procés autoestima, inteligència emocional, tallers, salut, la recerca de feina, la lectura, l'esperit crític…

La directora d’aquest alberg és na Noelia Hernández i la fundació trobada es va crear a l’any 1992, aquest any fa 31 anys que existeix.

Hi ha 25 persones acollides a l’alberg i 26 persones que no poden entrar per falta d’espai.

La presentació es va fer perquè els alumnes sapiguessin més sobre la fundació Trobada i per explicar als alumnes la campanya solidària que estan fent, que  consisteix en:

Els alumnes que vulguin poden dur productes de neteja, aliments per berenar que no caduquin i productes d'higiene personal. Els productes es poden deixar al museu i a l'edifici principal i dia 21 de desembre es duran a la fundació Trobada.