Sortida matemàtica

Sortida matemàtica

ARRIBA LA PRIMERA SORTIDA MATEMÀTICA  

Els nins i nines de l'escola de Son Carrió estan molt contents per la sortida de matemàtiques.

 

 Pere Estrany LLabata

 

Els alumnes de la comunitat dels grans, que s’han apuntat a la sortida matemàtica, han anat al museu de Manacor a veure una exposició manipulativa i un taller sobre matemàtiques. 

 

En Jeroni, va veure que duien aquesta exposició del mmaca (museu de matemàtiques de Catalunya) i va organitzar la sortida.

 

Quan arribaren al museu varen fer dos grups: uns visitaren l'exposició i l'altra va fer un taller sobre les cúpules de Leonardo Da Vinci. Després de berenar es varen girar els grups i així tots varen poder participar de les dues activitats. 

 

L'exposició està ubicada al primer pis del museu i hi ha tres sales plenes de jocs, els més populars varen ser: el tangram egipci, el joc de la teoria dels 4 colors, el qui és qui de fraccions, la torre de Hanoi i la corba més ràpida del món.

 

El taller va consistir en construir algunes cúpules amb diversos patrons tots junts. Els alumnes es van sorprendre molt perquè les cúpules s’aguantaven i no queien. A més, es van aixecar molt i es varen poder ficar a dins.  

 

El taller va ser un èxit  i als alumnes els  hi va agradar molt.