Comença el club de lectura

Comença el club de lectura

COMENÇA EL CLUB DE 

LECTURA

Aquest any el club de lectura comença amb un llibre de novel·la negra

 

Pau serapio manso

La biblioteca municipal de Son Carrió, ofereix als alumnes de l'escola llibres per a què des de 1r a 6è puguin connectar-se  amb la lectura.

 

El passat 4 d’octubre va començar el club de lectura pels alumnes de l'estació i el museu, 5è i 6è. En aquesta activitat, els alumnes s’han apuntat opcionalment.

 

Aquest curs comença amb una novel·la negra de l’autora  Kristina Ohlsson. L’autora  Kristina Ohlsson normalment escriu novel·les negres per adults i aquest llibre és la seva 1ª novel·la negra per infants. "Los niños de cristal" un llibre de misteri, por i a moments una mica angoixant. 

 

Per participar al club de lectura, primer es fa una sessió a la biblioteca municipal i després les altres es fan amb en Jeroni, el mestre de club de lectura.

 

A la biblioteca municipal i juntament amb n' Eulària (amb experiència en dirigir clubs de lectura) els alumnes que se varen apuntar, varen inaugurar el club de lectura d’aquest any. Les altres 5 sessions han estat amb en Jeroni, per comentar el més curiós i sorprenent del llibre. Per acabar el club de lectura, es fa un tancament a la biblioteca municipal, també amb n’Eulària.

 

El taller de club de lectura es proposa unes 4 o 5 vegadas a l’any. Els alumnes de 5è i 6è opinen que és molt interessant, emocionat i que és curiós que hagin triat un llibre de novel•la negra per infants. Aixií i tot, un llibre molt recomanable.