Venen 3 infermers a fer una xerrada sobre el tabac

Venen 3 infermers a fer una xerrada sobre el tabac

VENEN 3 INFERMERS A FER UNA XERRADA SOBRE EL TABAC

Després de la presentació del projecte del tabac, que varen fer els alumnes, es va fer una altra xerrada informativa on i participaren 3 infermers.


 

Xavi Robles

El passat dimarts 28 de març al Ceip Sant Miquel varen venir 3 infermers de l’Ibsalut de St. Llorenç a fer una xerrada sobre el tabac. Els infermers nomien Jose, Cristina i Júlia. Es varen fer dues xerrades d’una hora cada una, la primera es va fer de 9:00 a 10:00 pels grups C i D i una altra de 10:00 a 11:00 pels grups A i B. Entre els dos tallers varen venir un total de 45 alumnes de 5è i 6è. 

 

El taller es va iniciar amb la presentació dels infermers. Llavors en José ens va explicar d’on ve el tabac i de que està compost, abans de revelar d’on ve i de què està compost va deixar que els alumnes fessin hipòtesis. Seguidament va explicar formes de consumir tabac i què és el “Vape”, igualment obrint torns de paraula per fer hipòtesis. En aquest moment va  començar a xerrar na Cristina, què va explicar quins efectes té deixar de fumar en totes les seves formes. També va explicar la duració de l’efecte de consumir tabac. Per acabar na Júlia, va explicar els beneficis de deixar de fumar.

 

Aquestes xerrades es varen fer com a una segona part de la primera xerrada del tabac què varen fer els nins i nines de 5è i 6è. En conclusió els alumnes ja estan més concienciats de què és el tabac i els seus efectes negatius.