ALUMNES NOUS

ALUMNES NOUS

3/11/22

ALUMNES NOUS

Han arribat 5 alumnes nous a l’escola

 

Júlia Cànaves García 

Dia 12 de setembre es va iniciar el curs 22-23. Aquest curs han arribat nous alumnes de 1r cicle(1r i 2n de primària) i 2n cicle (3r i 4t de primària).

 

Els alumnes nous són n’Amaiur Munar de 1r, el seu germà n’Ekatriz Munar de 2n, en Tristan Sánchez de 2n, na Selina Friedrich de 3r i na Josephine Bunger de 4t.

 

D’on venen aquests infants?

 

Na Josephine Bunger ve d’una escola d’Alemanya. Li agrada molt aquesta escola, la troba molt diferent a la que anava.                         

L’únic que no li agraden són els banys perquè li fan fàstic.                

A na Selina Friedrich també li ha sorprès aquesta escola. Ella ve de la mateixa escola que na Josephine Bunger, tampoc li agraden els banys ja que li fa por que la vegin per les portes.

A en Tristan Sánchez li fa moltes ganes seguir aquest curs. El que més li agrada es jugar a l’espai d’exterior amb els seus amics. Ell ve d’una escola de Formentera.

A n’Ekatriz li agrada aquesta escola la troba  molt diferent a la que anava a Son Macià. A ell, el que més li agrada es que s’ho passa molt bé cada dia amb els seus amics i troba que la seva vida a l’escola és molt divertida.

A n’Amaiur, la seva germana, no li agrada l’escola perquè no té a les seves amigues i les enyora, la troba avorrida sense elles. Ella ve de la mateixa escola que el seu germà de Son Macià.

 

Els alumnes estan motivats per seguir aquest curs a l’escola. L’equip de mestres del Ceip Sant Miquel esperen que aquest curs els hi vagi molt bé.