D’infantil a primària

D’infantil a primària

D’INFANTIL A PRIMÀRIA

Nou canvi a primària una nova mestre…. o no tan nova

 

Fiona Zdercicova/Pau Serapio

 

Enguany a primària hi ha hagut canvi de mestres, na Maria Antònia Sureda l'antiga mestra d’infantil a passat a primària i volem saber com ha estat aquest canvi per ella.

 

Fiona Zdercikova/Pau Serapio Ens podries fer una breu presentació sobre tu?

Maria Antònia SuredaSom na Maria Antònia Sureda. Vaig començar a una escola anomenada sa graduada de Manacor i després vaig estar uns quants anys a Jaume Fornaris de Son Servera. Després vaig venir aquí a Son Carrió. Vaig estudiar un parell de cursos d’Educació activa i me va fer moltes ganes estar en aquesta escola i vaig decidir venir.

 

FZ/PS– Quants d’anys fa que ets mestre?

MAS: Fa 18 anys, des del 2006

 

FZ/PS- Quants d’anys fa que ets a la nostra escola?

MAS: En aquesta escola vaig venir al 2016.

 

FZ/PSQuè és el que més t’agrada de fer feina en aquesta escola?

MAS: M’agrada molt fer feina aquí perquè és com una gran família i me sent molt acollida. Me sent molt agust d’estar amb les famílies i vosaltres, els alumnes. Ens coneixem molt… ara fa tants d’anys que som per aquí,  que ja mos coneixem quasi tots i és una sensació molt agradable.

 

FZ/PS-Tenies planejat fer aquest canvi d’infantil a primària?

MAS: Si, s'havia plantejat fa un parell d'anys a nivell d’equip. Ho havíem anat xerrant, però bé, per circumstàncies del tema del covid-19, no es va poder fer. Enguany o l'any passat a final de curs, millor dit, vàrem tenir l'opció de poder posar-ho un altre pic damunt la taula i em va fer ganes el canvi.

    

 

FZ/PS- T’ha suposat un canvi molt gran?

MAS: Ha estat tot un repte, sempre va molt bé aprendre coses noves i sortir un poquet de la zona de confort.  Aprendre altres coses a les quals no estam acostumats, sempre va bé. Com ara per exemple, me de fer una experta en art perquè estic a l’ambient d’art

 

FZ/PS– Com et sents a l’escola de primâria?

MAS: Molt agust tant amb els mestres com amb els alumnes. Com ja vos he dit abans, a tots vos he tingut a infantil, per tant és molt enriquidor.  És una experiència molt enriquidora i molt guapa, veure com aneu tornant grans com anau creixent i aprenent moltes coses.

 

FZ/PS- Què és el que més enyores d’infantil

MAS: El que més enyor d’infantil es qualque abraçadeta de tan en tan, bé aquí també en reb alguna…  A més , per infantil se respira un altre aire, un altre calidesa. Però realmente, el que més enyor, són els nins i nines. Una de les coses que més he estranyat ha estat no conèixer alumnes nous, cada any arriben alumnes nous a 3 anys i sempre coneixa tots aquests alumnes.

 

FZ/PS– Què és el que més t’agrada de primària?

MAS: El que més m’agrada de primària?... de primària m’agrada tot el que suposa a nivel emocional. Un repte perquè és un altra tipus de feina, d'organització i tot això em permet aprendre coses noves. Organitzar-me des d'un altre punt de vista i això me crea molta curiositat i moltes ganes de fer moltes coses.







 

FZ/PS- Vols afegir algunas paraules per els alumnes del 

Ceip Sant Miquel?

MAS: Que estic molt contenta d’estar en aquesta escola, de veure que tots tenim ganes de fer coses junts… i seguir endavant i lluitar per aquesta meravellosa escola i projecte que tenim. Moltes  gràcies a vosaltres.

 

Per acabar volem agrair a na Maria Antònia per la seva disposició a poder fer l’entrevista i gràcies per tot el que ens ha contat,  ha estat molt interessant. Moltes gràcies Maria Antònia, per ajudar- nos tant com a mestra.