Na Júlia, la nova practicant, o potser no tant nova…

Na Júlia, la nova practicant, o potser no tant nova…

29-01-23

NA JÚLIA, LA NOVA PRACTICANT, O POTSER NO TANT NOVA… 

 

Carla Rodriguez i Elna Blanquer

Na Júlia és una practicant de mestre, l’any passat ja va fer pràctiques en aquesta escola i aquest any repeteix, per aquest motiu la volem entrevistar:

 

Carla Rodríguez-Hola Júlia! Te voldríem fer una entrevista per conèixer-te millor, ja que has vingut dues vegades a fer de practicant en aquesta escola, comencem:

 

Elna Blanquer-Per què vares decidir fer el grau de magisteri?

Júlia Manso -Perquè de petita vaig tenir mestres que em varen marcar bastant i això va fer que m’agrades molt l’ensenyança.

 

C-Perquè has vingut dues vegades a fer pràctiques a aquesta escola?

J-L’any passat ho vaig decidir perquè era una metodologia diferent i com que me vaig quedar amb ganes d’aprendre una mica més,  vaig decidir que tornaria a fer les pràctiques aquí

 

E-T'agrada la metodologia d’aquesta escola? Per què?

J-Sí, m’agrada molt, trob que és molt innovadora, molt diferent a… en aquest cas jo estic acostumada a veure moltes metodologies i sí, m’agrada aquesta metodologia.


 

                           

C-Et sembla curiós això de fer escola entre els trens?

J-Sí, molt! Va ser la primera cosa que me va cridar l’atenció quan vaig pujar aquí dalt, però trobo que l’espai està ben aconseguit i que a part d'aquests “handicaps” dels trens, trobo que està molt bé.

 

E-Quan acabes les pràctiques?

J-Les acabo dia 22 de desembre, el dia abans d'anar de vacances de Nadal. 

 

C-Quantes pràctiques has fet? A on?  T’han agradat?

J-De moment he fet dues pràctiques me'n queden unes altres, perquè són tres en total i les dues les he fetes aquí. M’han agradat molt, sinó no hagués tornat a triar aquest centre.

 

E-Com t’has sentit fent les pràctiques amb nosaltres?

J-Molt còmoda, m’he sentit molt còmoda. Al principi estranya l’any passat, perquè enguany ja sabia com era aquesta escola més o manco. Coneixia la metodologia, com funcionava…Però sí l’any passat  quan vaig arribar me sentia un poc… No desorientada, però si que no sabía per on anar, no estava acostumada.

 

C-Quan et graduaràs?

J-Espero que enguany, bé enguany… 2024

 

E-Quan et graduïis a quina escola t’agradaria treballar? Perquè?

J-Ui, aquesta pregunta és un poc amplia, clar, jo només he fet pràctiques en aquesta escola, només conec aquesta escola, per tant crec que me falta un poc de rodatge. És a di, he d’estar a més escoles per saber a quina escola m’agradaria ensenyar, però tant de bo que sigui una escola molt semblant a aquesta. 

 

C-T’agradaria treballar a una escola viva?

J-Sí, m’agradaria 

 

E-De petita t'hauria agradat venir a aquesta escola? Perquè?

J-M'hagués encantat! A jo m’hagués encantat perquè de petita m’agradava molt les manualitats, lo que té relació amb l’art. Jo per exemple sempre m’ha agradat l’ambient d’art d’aquí, m’agrada molt i trob que jo hagués disfrutat aquí. A part, també el tema de l'organització, que vos organitzeu, això és molt important i bé a mi m’hagués agradat de petita.

 

C-A quina escola vares anar?

J-A Jaume Fornaris, a Son servera.

 

E-I ara,si vols perquè els alumnes et puguin conèixer millor et voldriem fer unes altres preguntes més personals:

 

E-Quants anys tens?

J-Tinc 23 anys.

 

C-Quins hobbies tens?

J-M’agrada molt ballar i… També m’agrada molt fer senderisme per la muntanya, m’agrada fer excursions.