Primera comunicació de l’intercanvi

Primera comunicació de l’intercanvi

PRIMERA COMUNICACIÓ DE L’INTERCANVI

PRIMER CONTACTE  DELS ALUMNES I MESTRES 

AMB L’ESCOLA INSTITUT JOSEP MARIA XANDRI

 

Anna Sofia Guiscafré Samusevich

La primera videoconferència amb els alumnes i mestres de l’escola Institut Josep Maria Xandri va ser dimecres 15 de febrer a les 9:30h a l’escola. Aquesta connexió es va fer per a que els alumnes es coneguessin i es vessin per primera vegada.

 

Els primers que varen fer la presentació, varen ser els alumnes de l’Institut escola Josep Maria Xandri. Varen presentar el seu poble, la seva escola, les festes típiques i totes les sortides que fan durant l’any. El que més va sorprendre va ser la quantitat de festes que celebren durant tot l’any. Els alumnes se varen organitzar en petits grups per explicar els diferents apartats. Tot el que varen explicar va ser molt interessant i va ajudar molt als alumnes de Son Carrió a poder conèixer millor  el seu entorn.

 

Igualment els alumnes de l’escola Ceip Sant Miquel varen presentar l’illa de Mallorca, el poble de Son Carrió i l’escola. També varen  fer petits grups, amb la diferència que es varen distribuir per diferents llocs. A un vagó dels trens, a la biblioteca, a l’ambient d’investigació i al jardí. Així, els alumnes de Sant Pere de Torelló, varen veure una mica els diferents espais de l’estació i el museu.

 

Aquesta videoconferència va ser molt útil pels alumnes i mestres de les dues escoles i es varen dur una molt bona impressió.

 

Després d’aquest primer contacte està previst fer videoconferències setmanals en petits grups per a que els alumnes es puguin conèixer millor.