COMENCEN ELS TALLERS D’HORT

COMENCEN ELS TALLERS D’HORT

07/11/22

       Comencen els tallers d’hort

S’inicia el 1r taller d’hort amb la col·laboració  de l'associació  APAEMA

 

Lluís Molina

Dia 19 d’octubre s’iniciava el primer taller d’hort. Per realitzar els tallers d’hort ve una educadora que li diuen  Maria Antònia per part de l'associació apaema.

L’associació es dedica a fer formacions per pagesos, menjadors escolars i gent interesada amb el tema. L’objectiu d’aquesta associació és conscienciar a les persone dels avantatges de l’agricultura ecològica i intentar no estar en una constant guerra amb la naturalesa.

Els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6è han tengut l’oportunitat apuntar-se a aquests taller. S’han oferit un total de 24 places acceptant el compromís d’anar a 4 sessions els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Na Sònia complementarà l'experiència de l’hort amb diversos tallers relacionats amb els continguts treballats a l’hort i avançar tasques que es fan a l’hort.

De moment, els alumnes van començar a plantar faves, raves, lletugues, coliflors, endívies… i els va motivar molt el taller ja que és una experiencia molt educativa. Esperem que aquesta motivació duri les 4 sessions que es realitzaran.