Primers dies d'escola

Primers dies d'escola

Torna l'inci de curs i amb ell el període d'acollida de nous infants.

És aquest un moment sensible on els infants i les famílies necessiten de l'escalfor humana dels mestres acompanyants.

Volem que la nostra escola sigui una continuïtat de la llar, on els infants es sentin estimats, cuidats, segurs i amb la posibilitat de manifestar tot el seu món emocional. El coxinet de seguretat i vincle que les famílies heu creat amb el vostre fill/a al llarg d'aquests tres anys, ajudarà a que l'infant transiti de manera emocionalment sana la separació i aculli amb serenitat un nou espai i vinculi amb nous adults.

Aquest és un moment on es transiten diverses situacions, emocions i vivències, els infants necessiten adults que confiïn i que entenguin el procés que estàn vivint, per la qual cosa, mares, pares, padrines i padrins, familiars i mestres requerim de paciència i pau, i ho sabem, a vegades pels adults tampoc és un procés fàcil ja que se'ns remouen els ciments.

Pels mestres acompanyants, és important que les famílies també us sentigueu agust, per la qual cosa, compartiu amb nosaltres angoixes i neguits per poder-vos ajudar a que aquesta experiència sigui el més agradable possible.

Per altre banda, aquests primer dies, pels infants que ja convivien amb nosaltres el curs passat, és un moment de retrobament amb els amics, amb els espais, amb els adults... i és un nou moment de creixement, on se'ls hi pressenten nous reptes, noves propostes i milers d'expriències que esdevindràn aprenentatges.

 

Aquí us deixam algunes fotografies dels primers dies.

 

Gràcies de tot cor per la confiança que depositau amb nosaltres!!